SHOWS 2009

19 december Laatste show van het jaar is de kerstshow te Wijchen. KM was Dhr. van Hummelen uit Belgie en San-too ( Mara-shimas San Yuudai Bujin) werd 1ste in de jeugdklas en is hiermee Nederlands jeugdkampioen 2009 geworden....Toppie gedaan Miriam en gefeliciteerd, broer Katai is ook heel trots..:-))

San-too

28 november Vandaag was de Winnershow in Amsterdam. KM voor de Shibas was Mevr. Coxall van Engeland met een inschrijving van 28 Shibas. Onze Katai deed het fantastisch, ook al was hij uit vacht. Katai werd 1ste in de jeugdklas en kreeg hiermee de titel van Jeugdwinner 2009. Uiteindelijk kreeg Katai ook het reserve CAC. Met deze show is Katai ook Nederlands jeugdkampioen geworden en net voordat hij 1 jaar oud is heeft Katai al 3 titels behaald. Jeugd Wereldkampioen 2009, Jeugdwinner 2009 en Nederlands jeugdkampioen 2009. We zijn trots op Katai.

fotos GJ

foto ReMi.

20/21/22 nov. Op de shows in Zagreb behaalde onze Nami ( Mara-shimas Stand Up And Shout, dochter van Koki X Cherry) een fantastisch resultaat! Op vrijdag was de clubshow en de KM was Mevr. Mach uit Zwitserland en gaf Nami het CAC + BOB. Op zaterdag was de KM Dhr. J. Hindse uit Denemarken en Nami kreeg het CAC + CACIB EN BOB, tevens heeft Nami zich met deze show gekwalificeerd voor de crufts. Op zondag was de KM Mevr. M Heine uit Duitsland en wederom kreeg Nami het CAC + CACIB EN BOB...Met deze resultaten is Nami kampioen van Kroatie geworden.

7 november Internationale show in Bleiswijk. KM was Dhr. Verschoor uit NL en onze Katai werd 2de uitmuntend in jeugdklas en onze Nami, voor het eerst op een show , werd 1 U in tussenklas en kreeg het reserve cacib.
8 oktober '09 was de wereld tentoonstelling in Bratislava (SK) en onze "Katai" werd  Jeugd Wereldkampioen 2009. Keurmeester was Dhr. Izumi Awashima uit Japan met een inschrijving van 90 Shibas. We zijn bijzonder trots op Katai!.

               

Dank aan Gittan, Truus en Hana voor deze foto's...

 

Koki is tijdelijk in Litouwen bij ZARA kennel van Vytautas, hun zijn ook een geweldig team , dat blijkt al uit de best in show overwinning van Koki in Marijampole.

Met de tophond van het jaarshow 22 februari 2009 won Koki wederom rasgroep 5, een geweldige prestatie.

Koki won de groep op de internationale show in Bialystok -Polen 30 augustus en in Vilnius 6 september.

Tattoi ( Mara-shimas I'm Cool Without You) van Hanibal kennel in Polen werd op 19 juli 2009 met de internationale show in Szombathly ( Hongarije) BEST IN SHOW...wauwww kan ik alleen maar zeggen. Onze american akita "RIO" werd 2de van groep 5...:-))

Ook felicitaties aan eigenaars van Enjoy ( Mara-shimas Angel Of Mercy) Koki X Cherry dochter die met de show in Echt beste teef werd en hiermee Nederlands jeugdkampioen is geworden. Op de show in Zwolle 4 oktober werd Enjoy beste teef met het CAC + CACIB...toppie Miriam...:-))

Ook is Haru weer terug bij ons, nadat hij jaar bij bevriende fokker was geweest en Tsjechies kampioen is geworden. Haru werd op 15 augustus 2009 in Bratislava beste van het ras en tevens beste van groep 5 !!

Met de show in Maastricht 27 september werd Haru beste van het ras en hiermee is hij internationaal kampioen geworden.

Rest ons nog om onze Katai ( Mara-shimas Ichi Kana Yuushi) te introduceren, wij hopen op een veelbelovende toekomst met hem. Ook zijn broer "San-too" gaat prima op de shows, hij kreeg in Zutphen het jeugd cac en werd reserve reu. Op de show in Maastricht kreeg San-too ook het jeugd cac...

In Rotterdam 29 augustus werd Katai op precies 9 mnd 1ste in de jeugdklas en hiermee zijn eerste jeugd cac behaald, tenslotte kreeg Katai nog het reserve CAC.

Met de show in Zwolle 4 oktober werd Katai 1ste in jeugdklas en hiermee heeft hij zijn 2de jeugd cac puntje te pakken en bovendien werd Katai beste van het ras...:-))

Een van de jongste telgen is: Mara-shimas Suhai Sekaiichi ( Bizkid) van Nancy van Rattingen ( Foxybee kennel) en Bizkid won beste baby in show op de Belgische clubmatch 20 september...keurig geshowd Marco...:-)) Met de kampioensclubmatch van de NVAI werd Bizkid wederom beste baby in show...

Zijn zuster: Mara-shimas Mami Reigai in eigendom van Handzimemasite kennel in Rusland werd op de show in St. Petersburg 20 september 3de beste baby in show. 3 oktober werd Mami zelfs beste baby in show in St. Petersburg...

 

Groetjes Wilma

1 januari We willen iedereen een gezond en gelukkig 2009 wensen. Ik heb nieuwe albums aangemaakt met foto's van onze Shibas. U kunt deze zien op: www.topshibas.nl