SHOWS 2010

19 december Met de laatste paar dagen van 2010 in zicht willen wij langs deze weg iedereen een gelukkig kerstfeest toewensen en bovenal een gelukkig, gezond 2011...PROOST!! Gister zijn we niet naar de show in Brussel gegaan ivm slechte weer, uiteraard vinden de Shibas dit geweldig en daarom maar deze fotos gemaakt..:-))
11/12 dec. Nu was het mijn beurt voor weekendje weg en de buurvrouw ging ook mee. Dit weekend was de 2daagse show in Kassel ( D). Ik had alleen Katai mee en op zaterdag was de nationale show en KM was Mevr. A.Kammerscheid-Lammers uit Duitsland. Katai kreeg het VDH + CAC + BOB. Op zondag was de internationale show en KM was G. Schafer uit Duitsland en Katai kreeg het VDH + CAC+CACIB+BOB en een prachtige 3de plaats met de rasgroepkeuring.

Op 12 december was de kerstshow in Wijchen en KM voor de shibas was Dhr. P. Roosenboom uit Belgie. Yuna ( Mara-shimas Masa Yume) was voor 1ste keer in jeugdklas en werd 1-U met jeugd CAC en uiteindelijk kreeg ze het reserve CAC. Harstikke goed gedaan Debbie..:-))

4/5 dec. Jan vertrok met Rio en Katai naar de 2daagse show in Wels - Oostenrijk. Op zaterdag was de KM Mevr. H. Kirschbichler en Katai kreeg het reserve CACA + CACIB. Op zondag was de KM mevr. I. Juhasz uit Hongarije en Katai kreeg het CACA + CACIB + BOB.

27 november De alom bekende winnershow en wat mogen we trots zijn op onze Shibas..:-)) De keurmeester was Mevr. A Gielissen uit NL en de titel van JEUGDWINNER 2010 ging naar " De Bizkid " Mara-shimas Suhai Sekaiichi van Nancy van Rattingen. Onze Katai deed het weer fantastisch en hij werd WINNER 2010 en BOB. Onze Nami kreeg 2-zg en Chelsea 1-U + reserve CACIB. Chapo voor de fijne sfeer rondom de ring.

Bizkid

Katai

BOB & BOS

13 november Vandaag was de kampioens clubmatch van de NVAI. KM was Dhr. Coppens uit NL en hij keurde voor het eerst de Shibas wat hij met veel plezier en vakkundigheid deed. Onze Nami werd 1-uitmuntend in kampioensklas en haar dochter Yuna ( mara-shimas Masa Yume) werd 4de en Kichi ( Mara-shimas Mami Reifujin) werd beste pup en uiteindelijk beste pup in show.

7 november Internationale show in Bleiswijk. KM was Mevr. E. Upmeijer en onze Nami kreeg 2-uitmuntend in kampioensklas. Met de internationale show in Växjö ( Zweden) deed Koki het geweldig. KM Tina Permo gaf Koki BOB en in de groep werd KOki 2de geplaatst. Fantastisch resultaat voor Elisabeth en Koki..;-))

24 oktober Internationale show in Utrecht. Keurmeester voor de Shibas was Mevr. Zwaartman-Pinster uit NL. De "Bizkid" ( Mara-shimas Suhai Sekaiichi) werd vanuit de jeugdklas beste reu en BOB en is hiermee Nederlands jeugdkampioen geworden. Kichi ( Mara-shimas Mami Reifujin) werd beste pup en Yuna ( Mara-shimas Masa  Yume) werd 2de met veelbelovend. In de groepring werd Kichi nog 5de beste puppy in show. Het was een mooie showdag voor Mara-shimas en felicitaties aan de eigenaren van Foxybee kennel en Janny Enthoven...

Yuna & Kichi...

15/17 oktober Op vrijdag was de nationale show in Dortmund, KM was Mevr. Angelika Lammers en ik was daar alleen met Katai. Katai werd 1-U in tussenklas met het VDH punt en uiteindelijk reserve reu. Op zondag vertrok Jan met Katai voor de bundessiegershow en de KM was Dhr. Kosuke Kawakita van Japan. Katai werd 1-zg in tussenklas en Jan showde Chelsea ( Mara-shimas Princess Of The Night) en prachtige Koki dochter en met geweldig resultaat! Chelsea kreeg het CAC + CACIB en werd ook nog eens BESTE VAN HET RAS.

2/3 oktober We vertrokken met Katai en Dana naar de Europese show in Celje - Slovenie en voor de JKC specialty. KM met de EW show was Dhr. Horst Kliebenstein van Duitsland en Katai werd 1-U met CAC in tussenklas. Dana kreeg 1-U in open klas met CAC en reserve CACIB. Met de JKC specialty volgende dag werden de Shibas gekeurd door Mevr. Angelika Lammers van Duitsland en Dana werd 2-U met reserve CAC, onze Katai werd 1-U en CAC + beste van het ras. De best in show keuring werd verricht door Dhr. Takahiro Miyagawa van Japan en Michi ( Mara-shimas Michi Naranukoi) werd beste pup in specialty show en Katai werd uiteindelijk 3de BEST IN SPECIALTY SHOW. Met deze uitslagen van de 2 shows is Katai kampioen van Slovenie geworden.

25 september Internationale show in Maastricht. Keurmeester voor de Shibas was Mevr. Hansen uit Noorwegen en de "Bizkid" ( Mara-shimas Suhai Sekaiichi) werd vanuit de jeugdklas beste reu met het CAC.
10-11-12 sept. Jan vertrok met Dana en Katai naar de 3daagse show in Vukovar + Osijek in Kroatie. Vukovar was een CAC show en beiden kregen het CAC en Katai BOB. Met de internationale shows in Osijek kreeg Dana het CAC + CACIB en Katai het CAC + CACIB + BOB. Hiermee is Katai kampioen van Kroatie geworden.
28 augustus Vandaag was de internationale show in Rotterdam en KM was Dhr. Guide Schafer van Duitsland. Onze nieuwe teef Dana ( Agent Dana Scully Hannibal) werd beste teef met het CAC + CACIB en is hiermee Nederlands kampioen geworden. De Bizkid werd 2-ZG in de jeugdklas. De 3 dochters van Katai & Nami waren in de babyklas en Kichi ( Mara-shimas Mami Reifujin) werd beste baby en 2de werd Miki ( Mara-shimas Miki Musou) , 3de plaats ging naar Yuna ( Mara-shimas Masa Yume).

23 juli Update fotos van Yuna en Miki, nu 17 weken oud.

23 mei Het was een 2daagse show in Umag en vandaag kreeg Katai het CAC + reserve CACIB , Binti werd niet meer uitgebracht , daar Jan naar huis ging.

( foto van Freddy & Bea de Hondt)

22 mei Ik was met Koki en Rio naar de Internationale show in Arnhem en Jan was met Katai en Binti naar Umag ( Kroatie) vertrokken. Koki kreeg uitmuntend en zijn zoon de "Bizkid" kreeg het jeugd CAC. Koki's dochter Chelsea ( Mara-shimas Princess Of The Night) kreeg het CAC + CACIB en Rio werd 3de uitmuntend. Jan deed het ook geweldig en Katai kreeg het CAC + CACIB en Binti het CAC + CACIB + BOB. Hiermee is Binti kampioen van Kroatie geworden!
2 mei Internationale show in Antwerpen en KM voor de Shibas was Dhr. van Hummelen uit Belgie. Onze Katai kreeg het reserve CAC + CACIB.
1 mei Hubbe ( Mara-shimas King Of Hearts) is goed op weg, want met de internationale show in Hillerod ( Denemarken) kreeg Hubbe het CAC + reserve CACIB en hiermee is Hubbe Deens kampioen geworden!! Prachtig resultaat uiteraard..:-))
25 april Op de nationale show in Västerås ( Zweden) werd de Koki X Pride zoon: Mara-shimas King Of Hearts ( Hubbe)  beste van het ras. Proficiat aan zijn eigenaar Elisabeth Noven.
5 april Internationale tentoonstelling in Leeuwarden. KM voor de Shiba was Dhr. Karrock uit Duitsland. Onze Katai werd 1ste uitmuntend in zijn klas en beste teef met het CAC + CACIB ging naar: Mara-shimas Princes of The Night ( zus van Enjoy en Nami) en in eigendom van Esther Wiersma.
27/28 maart In Rusland was de eurasia,  de grootse 2daagse show in Moskow en Mami ( Mara-shimas Mami Reigai) in eigendom van Handzimemesite kennel in Rusland werd vanuit de jeugdklas op 27 maart beste van het ras, waarvan 32 inschrijvingen. Met de groepskeuring werd Mami 3de van rasgroep 5  Op zondag was de Internationale show in Luxemburg en de broer van Mami...De Bizkid ( Mara-shimas Suhai Sekaiichi) van Foxybee kennel werd Luxemburgs jeugdkampioen en gekwalificeerd voor Crufts....Prachtige resultaten van deze Koki kinderen!!
26 maart Eindelijk was de dag aangebroken dat onze Koki terug zou komen. We vertrokken naar Katowice ( Polen) met onze AA's Fred, Rio en Binti. Katai ging ook mee en we troffen daar Vytautas met Koki aan. Het weerzien was zeer emotioneel. De KM voor de AA's was Dhr. Miroslav Reknicki uit Polen en Fred werd 2de in open klas. Onze Rio werd beste reu met het CWC + CACIB en Binti werd beste teef met het CWC + CACIB en tevens beste van het ras. KM voor de Shibas was Dhr. E. Sistermann uit Duitsland en Katai kreeg het CWC + reserve CACIB en Koki kreeg het CWC + CACIB en werd beste van het ras, hiermee is Koki Pools kampioen geworden. Jan was superblij om weer met Koki te lopen in de groepskeuring en hoe....Koki werd beste van rasgroep 5. 

21 maart Internationale show in Hazerswoude en KM voor de Shibas was Dhr. Jan Meijerink. Onze Katai kreeg het CAC + CACIB en werd uiteindelijk beste van het ras. In de groepskeuring kreeg hij een mooie 3de plaats en is hiermee gekwalificeerd voor de tophond van het jaarshow volgend jaar in de Flint te Amersfoort.
20 maart Internationale show in Malmo ( Zweden). "Hubbe" ( Mara-shimas King Of Hearts) in eigendom van Novens kennel werd met een inschrijving van 39 Shibas beste van het ras en 5BIG. Een geweldig resultaat van deze Koki zoon.
13/14 maart Vytautus moest met een kale Koki deze shows nog doen in Vilnius ( Litouwen), zodat Koki zijn kampioenschap van Litouwen kon afmaken. Het was een 2daagse show en de KM's waren Dhr. J. Matyas en Dhr. O. Staunskjaer. Koki kreeg beide dagen het CAC + CACIB. Dit waren de laatste shows van Koki op zijn buitenlandse avontuur en is kampioen van Letland, Litouwen en Belarus geworden. Koki heeft nog 1 punt in Polen nodig en dat gaan we zelf met hem afmaken....nog 12 dagen dat we Koki terug kunnen verwelkomen..:-))
13 maart Jan was op pad gegaan met Rio en Katai voor de Internationale show in Offenburg ( Duitsland). KM was Dhr. Muller met een inschrijving van 19 shibas. Katai die nog geen 16 maanden is kreeg het CAC + CACIB en uiteindelijk werd hij beste van het ras. Onze AA Rio werd ook beste van het ras.
6 maart Internationale show in Groningen. Km was Dhr. Wilberg van Noorwegen en Katai werd 2U in de tussenklas.
6 maart Internationale show in Minsk ( Belarus). De KM was Dhr. Szutkevic en Koki kreeg het CAC + CACIB + BOB en werd 3de in de groep. Hiermee is Koki kampioen van Belarus geworden..:-))
21 februari Nationale show in Panevezys ( Litouwen). Shibas werden gekeurd door J. Butkiene en Koki kreeg het CAC + CACIB + BOB en werd 2de in de groep. Met deze link is Koki te zien tijdens de groepskeuring. http://www.youtube.com/watch?v=V1aMUTBsOyc

 

Shows 2009