SHOWS 2011

11 december Laatste show van het jaar voor de Shibas werd afgesloten door Elisabeth en Koki. Met de Zweedse winnershow werd Koki BOB onder KM H. Lehtinen uit Finland. Koki is topshiba van Zweden 2011 geworden, een resultaat waar we trots op zijn..:-)) Uiteraard hopen we het in 2012 weer net zo goed te doen en introduceren we onze nieuwe reu "MIO " Mara-shimas Kei Mikata. Blijft er nog over om iedereen fijne kerstdagen toe te wensen en een gelukkig en gezond 2012!

Elisabeth & Koki

3/4 december Het was alweer 5 jaar geleden dat ik in Finland-Helsinki was geweest met Xena ( Mara-shimas The Warrior Princess) zij werd toen uit een inschrijving van 87 Shibas beste teef met de JKC specialyshow en tevens Fins kampioen. Nu was het de beurt aan Katai met de dubbele show in Helsinki. Op zaterdag was de Helsinki winnershow en KM was Dhr. M. Doherty uit Canada met een inschrijving van 28 Shibas en Katai werd 3-U in KK. Op zondag was de Finse winnershow en KM was Mevr. N. Nekrosiene uit Litouwen met een inschrijving van 39 Shibas. Katai deed het fantastisch en kreeg het CAC + CACIB en BOB en hiermee is Katai ook Fins kampioen geworden net als zijn moeder Xena, harstikke leuk natuurlijk..:-)) Maandagmorgen kwamen we weer op Schiphol aan en het vliegen is Katai goed afgegaan.

groupring

27 november Mooie afsluiter van het weekend vanuit Noorwegen, die ook zijn WINNERSHOW heeft. KM was Dhr. C. Lang uit Noorwegen en met een inschrijving van 42 Shibas werd Koki BOB en is hiermee kampioen van Noorwegen geworden. In de groepskeuring werd Koki 4BIG. Wat een prachtweekend voor de Mara-shimas Shibas..:-)

  Elisabeth & Koki

26 november Vandaag was weer de WINNERSHOW in de RAI te Amsterdam. Keurmeester was Dhr. Derek Smith uit Engeland met een inschrijving van 29 Shibas. Katai stond er weer top bij en deed het voor de 3de keer op rij om een Winnertitel te pakken, supertrots zijn we met het CAC + CACIB + BOB en WINNER 2011. Kichi ( Mara-shimas Mami Reifujin) werd 3-U in de tussenklas en Chelsea ( Mara-shimas Princess Of The Night) werd 1-U in open klas en kreeg het reserve CACIB.
6 november Met de internationale show in Vaxsjo ( Zweden) werd Koki wederom beste van het ras, KM was Dhr. Roosenboom uit Belgie en hiermee is Koki topshiba 2011 van Zweden geworden. Met de groepskeuring werd Koki 4BIG. Super gedaan van Elisabeth & Koki.

6 november Internationale show in Bleiswijk en keurmeester was Mevr. Ejima uit Japan. Shiro ( Reigai Sousai Go Hannibal), zoon van onze Katai en Tattoi ( Mara-shimas I'm Cool Without You) stond in de jeugdklas en kreeg het CAC en werd uiteindelijk beste van het ras. Beste teef werd Kichi ( Mara-shimas Mami Reifujin) met het CAC + CACIB van mijn vriendin Janny...Mijn felicitaties aan beide dames hoor voor deze super resultaten..:-)

Janny & Kichi

Shiro

31 augustus Vandaag was de kampioens clubmatch en de keurmeester was Dhr. Fujimoto uit Mexico. Onze Katai werd BOB en Raiko werd reserve reu en is hiermee nu Nederlands kampioen geworden, we kijken uit naar zijn pups van Miki. Een giga kale Kichi werd 2-U in de tussenklas. Katai heeft er wel weer een titel bij namelijk: CLUBWINNAAR 2011. Het was een gezellige dag.

Raiko & Katai

Katai

Katai

Kichi

BOS & BOB

 

14 augustus Koki werd in Ronneby (DK) onder keurmeester M. Petersen uit Denemarken BOB. Elisabeth & Koki
18/19 juni Jan ging weer op pad en nu met Binti en Miki voor de dubbele show in Erfurt ( D). Op zaterdag was de nationale show en KM was Dhr. Ionescu uit Roemenie, onze Binti werd beste teef met het VDH + CAC en Miki werd ook beste teef met het VDH + CAC en beste van het ras. Op zondag was de KM voor AA Dhr. J Meijerink uit NL en Binti werd weer beste teef met het VDH + CAC + CACIB. KM voor de Shibas was Mevr. R. van Mechelen van Belgie en Miki werd beste teef met het VDH + CAC + CACIB. Jan heeft het weer prima gedaan..:-))
12 juni Jan vertrok met Katai en Miki naar de nationale show in Lommel ( Belgie). Keurmeester voor de Shiba was Dhr. Ionescu uit Roemenie. Onze Katai kreeg het CAC en is hiermee Belgisch kampioen geworden. Onze Miki kreeg het CAC en werd beste van het ras. In de groepskeuring werd Miki 2de geplaatst, een fantastisch resultaat!
11 juni Vandaag de Pinkstershow in Arnhem, keurmeester was Dhr. Horak uit Tsjechie met een inschrijving van 24 Shibas. Miki werd 2-U in de tussenklas en onze Katai kreeg het CAC + CACIB + BOB.

Katai

Miki

4 juni Een prachtige dag voor de kampioens clubmatch gehouden in Oss. Keurmeester voor deze dag was Mevr. E. Weijenborg-Weggemans uit NL met een inschrijving van 49 Shibas. Santoo ( Mara-shimas San Yuudai Bujin) werd 4de in open klas. Rodie ( Mara-shimas One For The Road) werd 2de in KK en kreeg het reserve CAC. Onze Katai werd beste reu met het CAC. Kichi ( Mara-shimas Mami Reifujin) werd 1ste in jeugdklas en heeft hiermee haar Nederlandse jeugdkampioenschap behaald. Yuna ( Mara-shimas Masa Yume kreeg zeer goed. In de open klas werd Enjoy ( Mara-shimas Angel Of Mercy) 2de. Allemaal prachtige resultaten en proficiat voor iedereen..;-))

Katai

Katai

Katai & Rodie

Kichi

Enjoy

29 mei Om dit fantastische weekend te eindigen kreeg ik bericht van Nancy vanuit Italie. Die was met Bizkid ( Mara-shimas Suhai Sekiichi) naar de Shiba Nippo specialty in Colli sul Velino (Rieti, Italie) gegaan. Keurmeester was Mr. Iwasa Kazuaki ( vice president van nippo ,afdeling keuren uit Japan) en Bizkid werd beste reu met het CAC. Super blij zijn we met dit resultaat! Gefeliciteerd Nancy en Bizkid..:-))

Bizkid

28 mei Fantastisch nieuws van de Internationale show in Oss. Keurmeester was Mevr. Clapp. Het reserve CAC + CACIB ging naar Santoo ( Mara-shimas San Yuudai Bujin) , broer van onze Katai. Beste reu met het CAC + CACIB ging naar Rodie ( Mara-shimas One For The Road). Kichi ( Mara-shimas Mami Reifujin) werd 1-U in de jeugdklas en haar zus Yuna ( Mara-shimas Masa Yuma) 2-U ( Dochters van Katai & Nami). Beste teef met het CAC + CACIB en uiteindelijk beste van het ras werd Enjoy ( Mara-shimas Angel Of Mercy) zus van Nami. Hiermee is Enjoy Nederlands kampioen geworden. Super gedaan Miriam, Ruud, Debbie en Janny..proficiat..:-))

kichi yuna

22 mei Goed nieuws uit Zweden. Op de internationale show in Hassleholm (Z) werd Koki beste van het ras en 4deBIG. KM was mevr. B. Nordin.

Koki & Elisabeth

27 maart Jan vertrok met Katai en Kishi naar Luxemburg. KM was Mevr. A. Kammerscheid-Lammers uit Duitsland en Kishi deed het prima voor zijn eerste show en werd beste baby. Katai, onze kanjer won het CACL + CACIB en werd beste van het ras en is hiermee Luxemburgs kampioen geworden..:-))

26 maart Ook fantastisch nieuws vanuit Rusland. De grootste show daar is de 2daagse Eurasiashow in Moskow. Vorig jaar won Mami ( Mara-shimas Mami Reigai) vanuit de jeugdklas daar beste van het ras en 3BIG en dit jaar deed ze het weer om beste van het ras te worden. Michi ( Mara-shimas Naranukoi en zus van Miki & Kichi & Yuna) werd beste jeugdhond van het ras. Wederom een pracht resultaat van een Koki dochter en Koki kleindochter!!
20 maart Goed nieuws vanuit Zweden waar Koki & Elisabeth met de show in Malmo het geweldig hebben gedaan. Km was Dhr. A. Fosse uit Noorwegen en Koki kreeg het CAC + CACIB en werd beste van het ras. In de groepskeuring werd Koki 2BIG. Hubbe ( Mara-shimas King Of Hearts) en zoon van Koki X Pride werd 4de beste reu.
14 maart 3 dagen na de verschrikkelijke aardbeving en tsunami in Japan is toch onze nieuwe pup uit Japan aangekomen. Kishi is een geweldige pup en we hopen dat hij onze lijnen zal versterken in de toekomst.

6 maart Ik ging met Janny naar Groningen. KM was Mevr. M. Baden uit Denemarken en Janny deed het super met Kichi ( Mara-shimas Mami Reifujin) die vanuit een goed vertegenwoordigde jeugdklas 1ste werd en hiermee haar eerste jeugdpuntje behaalde. Dat was nog niet genoeg, want Kichi werd ook nog eens beste teef met het CAC. Katai net 27 mnd geworden won het CAC + CACIB en beste van het ras en is hiermee Nederlands kampioen geworden.

26 februari Jan vertrok met Katai naar Graz in Oostenrijk. KM was Dhr. M. Urosevic en Katai kreeg het CAC + CACIB en uiteindelijk werd hij beste van het ras.
20 februari Ik was gezellig met Janny naar Fribourg  vertrokken met de AA's en Jan ging met Katai naar de Flint in Amersfoort voor de "tophond van het jaarshow" daar. Een prachtshow met de beste honden van Nederland en een eer om je als fokker/exposant te kwalificeren met je hond(en) voor deze show.
12/13 feb. Jan en ik gingen op pad naar Bydosgosz in Polen. Daar werd op zaterdagavond de Valentine nachtshow gehouden en volgende dag de CAC show. Aangezien Katai al een Pools punt had namen we de gelegenheid om zijn Pools kampioenschap af te maken. Km op zaterdag was B. Larska van Polen en op zondag Dhr. P Kroll van Polen en beide dagen kreeg Katai het CWC + BOB en is hiermee dus Pools kampioen geworden.
5 februari Eerste show van het jaar in Nederland is altijd Eindhoven. Km was Dhr. G.N Pedersen uit Noorwegen. Onze Katai kreeg het reserve CAC + CACIB en Miki ZG en Kichi 3-ZG in de jeugdklas.

Katai

Miki & Kichi

Miki & Kichi

 

30 januari Internationale show in Moeskroen ( B ). KM voor de Shibas was Dhr. Schumere uit Belgie en onze Katai kreeg het CAC + CACIB.
15 januari De eerste show van het nieuwe jaar werd gehouden in Genk-Belgie. Jan ging erheen met Katai en de KM was Dhr. P. Roosenboom uit Belgie. Katai kreeg het CAC + BOB en werd ook nog 4de in de rasgroep. Wat een geweldig resultaat en begin van het nieuwe jaar...