SHOWS 2012

15 december Laatste show van het jaar is natuurlijk de kerstshow in Wijchen. KM was Mevr. E. Weijenborg-Weggemans uit NL en Kato van Janny en mij werd 1-U in de jeugdklas en is hiermee NL's jeugdkampioen geworden en hij kreeg nog het reserve CAC. Onze Kishi ( Kaga No Ookishi Go Sapporo Kagasou) werd beste reu met het CAC + CACIB en BOB. Onze Yuki ( Sachizakura Go Aomori Kanahashisou) werd beste teef met het CAC + CACIB. Fantastische resultaten waar we erg trots op zijn en op naar het nieuwe jaar. We willen dan ook iedereen fijne dagen toewensen en een gezond 2013.

Kishi & Kato Yuki

8/9 december Ik ging met Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) en Yuki ( Sachizakura Go Aomori Kanahashisou) naar de 2daagse CACIB show in Wels ( Oostenrijk). Nancy was daar met Bizkid ( Mara-shimas Suhai Sekaiichi) ook en we hebben echt genoten van de show en hotel. Eerste dag was de KM Mevr. Zdenka van Tsjechie met een inschrijving van 18 Shibas en onze Mio kreeg het CACA in tussenklas. Bizkid kreeg ook het CACA in open klas. Onze Yuki kreeg het CACA in KK+ reserve CACIB. Tweede dag was de KM Mevr. B. Bregenzer uit Oostenrijk en onze Mio werd beste reu met het CACA + CACIB. Bizkid wederom CACA in open klas en onze Yuki kreeg het CACA in kk. Mio die net 15 mnd is geworden en zijn eerste CACIB, we zijn super blij met deze geweldige resultaten.

Mio Yuki

24 november Naar deze show kijken we het hele jaar al naar uit. De WINNERSHOW in Amsterdam, echt een thuiswedstrijd voor ons. Mevr. Marion Ten Cate mocht voor het eerst de Shibas keuren en had een mooie inschrijving van 30 Shibas. Kato van Janny en mij werd 4U in de jeugdklas en onze Mio werd weer super geshowd door Gianne en werd 1U in de jeugdklas en is hiermee JEUGDWINNER 2012 geworden en kreeg het reserve CAC. Onze Kishi werd 2U in de kk. Yuki werd 3U in de KK en onze nieuwe teef Riko ( Copperdots Beikoku Riko) deed het fantastisch en werd beste teef met het CAC + CACIB en is hiermee WINSTER 2012 geworden en uiteindelijk werd ze ook nog BESTE VAN HET RAS.....Supertrots zijn we op onze kanjers en met deze titels erbij...:-))

Mio Riko

3 november Internationale show in Bleiswijk (NL). KM was Mevr. Zwaardmans-Pincher uit NL. Ik showde Kato en hij kreeg 1U in de jeugdklas en hiermee zijn 2de NL'se jeugdpunt. Onze Kishi werd 1U in KK en Kato kreeg uiteindelijk het reserve CAC. Onze Yuki was echt giga kaal, maar zij kreeg het CACIB.
20 oktober Internationale show in Nieuwegein, dit is de nieuwe locatie ivm Utrecht. KM was Mevr. Banburry uit Engeland en ik had alleen Mio bij me en hij werd 1U in de jeugdklas.
7 oktober Internationale show in Zwolle die buiten werd gehouden en wat waren we blij dat wij op zondag waren, want dag ervoor was het meer drama ivm het weer, wij hadden echt een blubberzooi, maar hele dag stralend weer. KM was Dhr. Meijerink uit Duitsland en onze Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) werd 1U in de jeugdklas en is hiermee Nederlands jeugdkampioen geworden. Onze Yuki ( Sachizakura Go Aomori Kanahashisou) kreeg het reserve CAC+ CACIB.

Mio Yuki

29/30 sept. Dit weekend werd de NIPPO show gehouden in Breitnau (D). Met zulke shows is het altijd fijn om de buitenlandse fokkers weer eens te ontmoeten en bij te praten..:-)) Eerste dag was er een JKC KM uit Japan, Dhr. Tomio Fujihata met een inschrijving van over de 80 Shibas.. Ik had Beni, Miki en Yuki mee. Beni was helemaal uit vacht en hij werd toch nog in de jeugdklas 4-zg. Onze Yuki werd 4-U in open klas en Miki 2-U in kampioensklas, wat een grote klas was met 16 teven!! S'avonds was er een seminar van nippo KM en weer wat bijgeleerd, daarna was er een barbeque en bijzonder gezellig. Volgende dag was de nipposhow....we kregen geen beoordeling of rapport, dat was wel jammer. Beni werd 4de in jeugdklas en Yuki 3de in open klas. Al met al heerlijk weekendje gehad samen met Sonja..:-))

Beni

  Miki

16 september Vandaag was de kees- en poolhonden show in Zutphen en ik was daar met Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) en Miki ( Mara-shimas Miki Musou). KM was Dhr. Strack uit Duitsland en onze Mio werd super geshowd door Gianne en werd 1 uitmuntend vanuit de jeugdklas, beste reu met CAC en uiteindelijk BOB ( beste van het ras). Miki deed het ook super en werd beste teef met het CAC . Mooie uitslagen van moeder en zoon..:-)) In de eindkeuring werd Mio nog 6de best in show.

Mio & Miki Mio

8 september Ik ging met Kishi en Miki naar de CAC show in Alkmaar. Janny was er ook met Kato. Keurmeester was Mevr. Hensema uit NL. Kato werd 1-uitmuntend in de jeugdklas en heeft hiermee zijn eerste jeugdpunt gehaald. Kishi kreeg het reserve CAC en onze Miki kreeg het CAC.

kishi miki

26 augustus Jan ging met Kishi en Miki naar de CAC show in Mons (Belgie). Beiden kregen het reserve CAC.
25 augustus Vandaag ging ik met Janny naar de internationale show in de Ahoy te Rotterdam. KM was Dhr. Krol uit Polen en onze Mio werd 3-U in de jeugdklas. Kishi werd beste reu met het CAC + CACIB. Miki werd 2-U in de KK en onze Yuki 1-U in open klas en kreeg het reserve CAC + CACIB.

Kishi Yuki

18 augustus Internationale show in Mechelen (B) en de Bizkid ( Mara-shimas Suhai Sekaiichi) van Nancy foxybee kennel kreeg het CAC + CACIB en BOB en is hiermee nu internationaal kampioen geworden....super gedaan Nancy..:-))
13 augustus Met de show in Ronneby in Zweden werd Katai onder KM Mevr. Stockmari uit Finland wederom BOB.

Katai

5 augustus Nationale show in Bremen (D) en KM was Dhr. Peper uit Duitsland. Onze Kishi kreeg het VDH + reserve CAC en Miki kreeg het VDH en reserve CAC en is hiermee nu Duits kampioen geworden. Kichi ( zus Miki) werd beste teef met het VDH+ CAC en BOB werd Kimba, beiden zijn prachtkinderen van Katai.

Kimba & Kichi

26/27/28/29 juli Jan en ik vertrokken naar de 4 daagse summernightshow in Split ( Kroatie). We hadden Seiichi , Karma en Yuki mee. Karma is onze Koki dochter ( Rollicks Ginger Spice). De eerste dag was de CAC show en KM was Dhr. Kamisato van Japan. Seiichi kreeg veelbelovend en Yuki het CAC in open klas. Karma kreeg ook het CAC en werd ook BOB. 2de dag was de CACIB show en KM was Dhr. H. v/d Berg uit NL. Seiichi kreeg veelbelovend en Yuki CAC + reserve CACIB en Karma kreeg het CAC + CACIB en BOB. 3de dag was CAC show en KM Mevr. C. DElmar uit Ierland en Seiichi kreeg veelbelovend, Yuki het CAC en Karma CAC + BOB. 4de dag was de CACIB show en KM was Dhr. R. Menaker uit USA. Seiichi kreeg veelbelovend, Karma CAC + reserve CACIB en Yuki CAC + CACIB + BOB. We hebben een paar heerlijke en leuke dagen daar gehad en gaan het zeker nog eens doen..;-))

Seiichi Karma & Yuki

21 juli Vandaag was de internationale show in Luik (B) en KM was Dhr. Schuymere van Belgie. Kishi kreeg het reserve CAC + CACIB en MIki werd 2-U in de KK. Onze nieuwe import teef Yuki ( Sachizakura Go Aomori Kanahashisou) van Japan kreeg het CAC + CACIB....onze Seiichi deed het ook geweldig en werd BESTE BABY IN SHOW..:-))

Yuki Seiichi

6 juli In Tvaaker (ZW) ging het ook weer super met Katai. KM was Dhr. R. Doedijns van NL en Katai kreeg het CAC + CACIB en werd BOB.

Takara & Katai

30 juni Ik kreeg ook het fantastische nieuws van Elisabeth uit Zweden. Met de internationale show in Boras ( ZW) werd Katai BOB, keurmeester was M. Lunden van Zweden. Beste pup werd Novens Kochi Kama Waza, zoon van onze Koki. Het was weer een mooi weekend voor ons..;-))

Katai & Takara

30 juni Vandaag ging ik met Kishi, Miki en Seiichi naar de internationale show in Genk te Belgie. KM was Dhr. T. Leenen uit Belgie. Kishi kreeg het reserve CAC + CACIB en onze Miki beste teef met het CAC + CACIB. Hiermee is Miki nu Internationaal kampioen geworden. Onze Seiichi ( Mara-shimas Kokudo Mikomi) mocht ook voor eerste keer meedoen in de babyklas en hij vond het allemaal geweldig en dat resulteerde zelfs dat hij 2de beste baby in show werd..:-))
23 juni De 2de buitenshow in NL was in Uden. KM was Mevr. Kadike uit Letland . Kato ( Secretariat Big-Red Hannibal) van Janny en mij werd beste pup. Mio werd 1-U in jeugdklas en kreeg het reserve CAC....last but not least....Kichi ( Mara-shimas Mami Reifujin) van Janny werd beste teef met het CAC + CACIB en is hiermee NEDERLANDS KAMPIOEN geworden...woeeeaahhh..:-)) Super trots ben ik op deze dames!! Uit het nest van 4 teven van Nami X Katai zijn toch 3 kampioenen voort gekomen.

Kato Kichi

Mio

10 juni Het was een druk weekendje voor me en vandaag was ik met Kishi en Miki naar de nationale show in Lommel (B). KM was Mevr. V Klucniece uit Litouwen. Onze Kishi kreeg het reserve CAC en Miki kreeg het CAC. De Bizkid ( Mara-shimas Suhai Sekiichi) van Nancy kreeg het CAC + BOB.
9 juni Internationale buitenshow in Hulten (NL). KM was Mevr. A. Gielissen uit NL en Mio kreeg 1-zg in de jeugdklas en Kishi kreeg het CAC + CACIB en BOB. Kichi van Janny werd 2-U in de open klas. Mio en Kishi werden prima geshowd door Gianne..:-))

Kishi Mio

26 mei Ik vertrok met Kishi en Miki naar de show in Varazdin (Kroatie) ...aangezien Miki nog 1 CAC nodig had om dit kampioenschap af te maken. De KM was Mevr. R. Reyniers uit Belgie en onze Kishi kreeg het CAC + CACIB en Miki kreeg het CAC + CACIB en werd ook BOB. Hiermee is Miki nu KROATISCH KAMPIOEN.
19 mei Onze Katai is verhuisd naar Elisabeth Noven in Zweden en wij wensen haar en hem net zoveel succes als ze heeft met Koki. Het is in ieder geval goed begonnen, want met zijn eerste internationale show in Hässleholm ( Zweden) werd Katai BOB onder KM Gunnar Nyman  en is gelijk ZWEEDS KAMPIOEN geworden..

.

13 mei Ik ging met Kishi en Miki naar de internationale show in St. Brieux in Frankrijk. Ik had dus nog het CAC nodig van een internationale show met Miki zodat zij ook Frans kampioen zou worden. En gelukkig deed ze het hoor..:-)) Km was Mevr. C. Merry uit Frankrijk en Kishi kreeg het reserve CAC en Miki het CAC + CACIB en is dus hiermee nu ook FRANS KAMPIOEN. Katai deed het in 3 shows en Miki in 4, prachtig resultaat van vader en dochter..:-))
28-29-30 april

+ 1 mei

 

In Zadar ( Kroatie) werd een 4daagse show gehouden...nou dat leek me wel wat en na gelukkig een late sluiting en goede collega van het werk kon ik hier naar toe gaan met Kishi en Miki. Na een lange rit goed aangekomen, de show  werd gehouden op een grote camping. Heerlijke locatie en ook de 4 dagen prachtig weer gehad. Dag 1 was de KM Dhr. D. Skok uit Kroatie. Onze Kishi kreeg het CAC + reserve CACIB en onze Miki ook het CAC + reserve CACIB. Volgende dag was de KM Dhr. R. Khomasuridze uit Rusland en Kishi kreeg het CAC + reserve CACIB en Miki reserve CAC. De 3dag was de KM Dhr. P. Muntean uit Roemenie en Kishi kreeg het CAC + reserve CACIB en onze Miki werd beste teef met het CAC + CACIB. De laatste dag was de KM Dhr. S. Kukic uit Kroatie en wederom kreeg Kishi het CAC en reserve CACIB en is hiermee KROATISCH KAMPIOEN geworden. Miki kreeg het CAC + reserve CACIB. Zulke shows zijn echt leuk om te doen en ga zeker volgend jaar weer..:-))
22 april Nadat Miki en Katai de national E`levage hadden gewonnen was het natuurlijk logisch voor mij om te proberen om ze Frans kampioen te maken. Nu was de internationale show in Chatauroux, waar tevens een speciale werd gehouden. Heb je ook nodig voor Frans kampioen en een karaktertest..tsjaaa...zo makkelijk is het dus niet in Frankrijk!! Enfin...KM was Dhr. Calandrin uit Frankrijk en onze Katai kreeg het CAC + CACIB + BOB en onze Miki het CAC + CACIB. In de groepskeuring werd Katai nog 2de van groep 5, een fantastisch resultaat..:-)) En Katai werd tevens met deze show FRANS KAMPIOEN...!
17+18 maart De National E'levage van de Franse club werd gehouden in Montlucon (FR). KM was Dhr. Barenne uit Frankrijk en we hadden een super dag! Onze Miki werd beste teef met het CAC en Katai beste reu met CAC en BOB. Uiteindelijk werd Katai nog 2de best in specialty show. Volgende dag was de internationale show in Montlucon en KM was Dhr. Schafer van Duitsland. Miki kreeg het reserve CAC + CACIB en onze Katai kreeg het CAC + CACIB en BOB. Het was een lange rit weer terug naar huis, maar absoluut de moeite waard..:-))

Miki & Katai

3 maart Internationale show in Groningen. KM was Dhr. Hiddes uit NL. Onze Kishi kreeg het reserve CACIB en Miki reserve CAC + CACIB. Onze Mio werd beste baby.

Kishi Mio

25+26 februari Voor het eerst werd de 2daagse CAC show gehouden in Gera (D). KM voor de shibas op zaterdag was Dhr. Bodegard van Zweden en ik had Kishi en Miki mee. Kishi kreeg het VDH + reserve CAC en Miki werd beste teef met het VDH +CAC. Zondag was de KM Dhr. Vondrous uit Tsjechie. Kishi wederom het VDH + reserve CAC en Miki beste teef met het VDH + CAC.
14 januari Internationale show in Nurnberg (D). KM was Dhr. K. Strack van Duitsland en Miki werd beste teef met het CAC + CACIB en Katai beste reu met het CAC + CACIB en uiteindelijk BOB. Katai Miki
8 januari De eerste show van het jaar is Hoogstraten in Belgie. KM was Mevr. M. Vermeire uit Belgie. Onze Katai en Miki kregen beiden het reserve CAC + CACIB en Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) was voor het eerst mee in de babyklas. Mio vond het allemaal geweldig en eindigde nog als 2de beste baby in show, een veelbelovende start van onze nieuwe aanwinst..:-))

Mio