SHOWS 2013

21 december Laatste show van het jaar is de kerstshow die dit jaar werd gehouden in Cuijk. KM was Dhr. R. Doedijns en onze Kino werd 2de in babyklas. Mio werd beste reu met het CAC + CACIB en uiteindelijk BOB. Met deze show is Mio nu Nederlands en Internationaal kampioen geworden. Mari werd 3de in JK en Molly 1ste in tussenklas. Janny werd met Kichi ( Mara-shimas Mami Reifujin) beste teef met het CAC + CACIB. In de groepskeuring werd Mio nog beste van groep 5 en op zondag 3de BIS. Wat een geweldige afsluiter van het jaar.

Jan, Naomi en Mio met de keurmeesters G. Pedersen en R. Doedijns.

14 december De WINNERSHOW in Amsterdam is altijd het hoogtepunt van het showjaar. KM was Dhr. Garcia uit Spanje en onze Kino werd beste baby. Mio werd 3de in KK en Mari, geshowd door Luca van Mourik werd uit een grote jeugdklas 1ste en is hiermee JEUGD WINNSTER 2013 + Nederlands jeugdkampioen geworden. Mari werd ook beste jeugdhond en kreeg het reserve CAC. Onze Molly werd geshowd door Naomi van mourik en werd beste teef met het CAC + CACIB en WINNSTER 2013.

Luca & Mari Naomi & Molly

7/8 december Nancy en ik vertrokken naar de 2daagse show in Wels (O). We hadden weer hetzelfde hotel als vorig jaar en heb een jaar uitgekeken naar hun heerlijke knoflooksoep...nou die was weer lekker hoor..:-) Enfin....vorig jaar haalden Mio en Yuki hun 1ste punten daar en ik was benieuwd hoe het nu zou verlopen. De 1ste dag was de KM Mevr. Kirschbichler (O) met een inschrijving van 17 Shibas. Onze Mio werd beste reu met CACA + CACIB en BOB. Onze Molly werd beste teef met het CACA + CACIB en onze kale Yuki werd toch nog 1ste in de KK met caca en is hiermee Oostenrijks kampioen geworden..:-)

In de groepskeuring werd Mio nog 4BIG....

Volgende dag was de KM Mevr. Bregenzer (O) die een stuk strenger was! Onze Mio werd wederom beste reu met CACA + CACIB + BOB en Molly beste teef met CACA + CACIB.

Wilma & Mio   Wilma & Mio ( day 2). Mio

17 november Internationale show in Kortrijk (B) en ik was er alleen deze dag. KM was Dhr. Fujimoto (MX) met een inschrijving van 32 Shibas. Onze baby Kino ( Houri No Tokihiko Go Sapporo Kagasou) werd voor het eerst geshowd en werd beste baby van het ras. Onze kale Molly kreeg het reserve CAC + CACIB.

Wilma & Kino Wilma& Molly

9 november De kampioensclubmatch van de Nippon inu werd gehouden in dogcenter te Zaltbommel. KM was Dhr. Pedersen (N) met een top inschrijving van 54 shibas!. Jan was daar met Mio en Mari en ik bleef thuis bij de pasgeboren pups van Lana. Jan had het druk met showen en als eerste showde hij Brownie ( Mara-shimas Kyoudai Danshi) van Nancy in de puppyklas en werd beste pup van het ras. Toen showde hij Iki ( Mara-shimas Iki Kijin) die 3-U werd in de jeugdklas, zijn broer Dai ( Mara-shimas Seidai Shijin) werd 4-U. Mari de zus van Iki en Dai werd 3-U in de jeugdklas en Janny werd met Kichi ( Mara-shimas Mami Reifujin) beste teef met het CAC. Onze Mio werd beste reu met CAC en BOB en uiteindelijk 2de BISS. Mio heeft zich hiermee gekwalificeerd voor de tophond van het jaarshow. Fantastische resultaten van deze mooie dag.

Janny-Kichi & Jan-Mio. Jan & Mio.

2 november Internationale show in Bleiswijk (NL) en de KM was Mevr. Karkas uit Finland. Onze Mio kreeg het reserve CAC + CACIB en onze Mari werd vanuit de jeugdklas beste teef met het CAC.

  Wilma & Mari.

13 oktober De kampioensclubmatch van de NVAI werd gehouden in Beusichem. KM was Mevr. J. Dekker en had een inschrijving van 35 Shibas. De 3 kinderen van onze Riko waren er ook en ik showde Iki ( Mara-shimas Iki Kijin) in de jeugdklas en zijn broer Dai ( Mara-shimas Seidai - Shijin) stond ook in de jeugdklas. Iki werd 1ste en uiteindelijk reserve reu en Dai werd 2de in jeugdklas. Mio werd 2de in kampioensklas. Onze Mari werd uit een grote jeugdklas 1ste en uiteindelijk beste teef met het CAC.

Wilma & Mari.

11 oktober De Bundessieger in Dortmund (D) was op een vrijdag voor onze groep en ik was daar met Mio, Molly en Riko. Mari zou daar ook zijn en weer thuiskomen van haar avontuur in Rusland. KM was Dhr. E. Deutscher en Mio werd 2de in OK. Onze Mari deed het super en won de jeugdklas en titel erbij van Jugend Bundessiegerin 2013. Onze Molly werd 1ste in tussenklas met het VDH en Riko kreeg het VDH + reserve CACIB.

Naomi & Mio Tatiana & Mari

28/29 september In Maastricht werd voor het eerst een 2daagse show gehouden in NL en het was een gezellige show en zeker voor herhaling vatbaar. 1de dag was KM W. van Deijl (B) en Mio werd 3de in KK, onze Mira werd 3de in jeugdklas. In de avond hadden we een gezellig avondje uit met Nancy en Marco, Fred en Bea en Ilona...volgende dag kreeg Mio reserve CAC + CACIB en Mira 2de in jeugdklas.
21 september Ik ging met Mio, Molly en Yuki naar de Belgian Winnershow in Brussel. KM was Dhr. Klein uit Frankrijk en Mio werd 2de in KK, Molly werd ook 2de in tussenklas en onze Yuki hield de eer hoog om beste teef te worden met het CAC + CACIB en werd hiermee Belgisch kampioen.
14 september Jan was met Yuki en Riko naar de nationale show in Krefeld (D). KM was Dhr. K. Strack en onze Yuki kreeg het VDH + reserve CAC en is hiermee DUITS KAMPIOEN geworden. Onze Riko kreeg het VDH + CAC + BOB.

Yuki Jan & Riko

7 september Amper bijgekomen van Geneve en de show in Luxemburg stond voor de deur! KM was Dhr. E. Sistermann uit Duitsland. Ik had Mio, Molly en Yuki mee. Het kon niet beter, want Mio kreeg 1-U + CACL in open klas en hij had al CACL van vorige show en werd hiermee Luxemburgs kampioen. Yuki kreeg 1-U + CACL + reserve CACIB in KK en werd hiermee ook Luxemburgs kampioen. Onze Molly werd vanuit tussenklas BOS met het CACL + CACIB. Pracht resultaten en 2 kampioenen erbij..:-)
28/29 aug. Ik ging met Nancy naar de Europese show in Geneve, we hadden goed hotel en altijd de grootste lol..:-) Nancy had Bizkid ( Mara-shimas Suhai Sekaiichi) en Brownie ( Mara-shimas Kyoudai Danshi) mee. Ik had bij me Molly ( Icyitadaki Go Kyousei), Riko ( Copperdots Beikoku Riko) en Yuki ( Sachizakura Go Aomori Kanahashisou) . Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) en Mari ( Mara-shimas Amari Asayake) waren met Tatiana en Alla meegekomen. 1ste dag was de CACIB show en KM was Dhr. J. Hindse (DK). Brownie werd beste baby, Biz U, Mio 3-U, Molly 1-U+CAC, Riko 3-U. Mari werd beste pup.

Volgende dag was de Europese show en KM was Mevr. M. Kavcic (SI) met inschrijving van 52 Shibas. Brwonie werd beste baby, Biz en Mio U. Riko en Yuki 4-U, Mari 2de beste pup en Molly heeft de eer gered en werd EUROPEES JEUGDKAMPIOEN 2013.

Riko Yuki

Molly

24 augustus Internationale show in Rotterdam. KM was Mevr. D. Klein uit Roemenie en ik had alleen Yuki mee en ja hoor.....Yuki werd beste teef met het CAC + CACIB en is hiermee Nederlands kampioen geworden...:-)
17/18 augustus Tatiana was met Mio ( Mara-shimas Kei Mikata)  & Mari ( Mara-shimas Amari Asayake) naar de dubbele internationale show in Tallinn ( Estland). Buitengewoon trots zit ik hier achter de computer om dit te schrijven. Onze Mari werd BESTE PUP IN SHOW onder KM Ricardo Torre Simoes uit Brazilie en Mio won het CAC + CACIB + BOB + 1BIG en uiteindelijk BEST IN SHOW ook onder KM Ricardo Torre Simoes ....De volgende dag werd Mari 2de BESTE PUP IN SHOW en Mio 2de BEST IN SHOW. Fantastische resultaten weer dit weekend...:-)

Tatiana & Mari

Tatiana & Mio

18 augustus Jan was met Yuki ( Sachizakura Go Aomori Kanahashisou) naar de Internationale show in Mechelen (B). KM was Mevr. Ahlman-Stockari van Finland en Yuki won het CAC + CACIB.

Jan & Yuki

17 augustus Fantastisch nieuws van Denemarken. Elisabeth was daar met Katai ( Mara-shimas Ichi Kana Yuushi) en hij won het CAC + CACIB + BOB onder KM Mevr. Mona Selbach uit Noorwegen en Katai is hiermee DEENS KAMPIOEN geworden..:-)
10-11 augustus Terwijl ik en Nancy ons prima amuseerden in Oostenrijk was Tatiana met Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) en Mari ( Mara-shimas Amari Asayake) op de dubbele nationale show in Rudensk in Belarus. Onze Mio won 1ste dag CAC + BOB + 2BIG en Mari beste pup en 3PBIS. De 2de dag won Mio CAC + BOB + 3BIG en Mari beste pup en 4PBIS. Met deze show is Mio kampioen van Belarus geworden.

Mari

10/11 augustus Ik had met Nancy afgesproken om naar de dubbele CACIB show te gaan in Innsbruck ( Oostenrijk). Nancy had Bizkid ( Mara-shimas Suhai Sekaiichi ) mee en ik Kishi ( Kaga No Ookishi Go Sapporo Kagasou), Molly ( Icyitadaki Go Kyousei) , Miki ( Mara-shimas Miki Musou) en Yuki ( Sachizakura Go Aomori Kanahashisou). We hadden samen hotel geboekt en gingen er een gezellig weekendje van maken! En gezellig hebben we het gehad..:-) Dag 1 was de KM Dhr. O. Schimpf uit Oostenrijk en Bizkid kreeg het CACA + reserve CACIB en is hiermee OOSTENRIJKS KAMPIOEN geworden. Onze Kishi kreeg het CACA + CACIB + BOB. Miki kreeg het CACA + reserve CACIB en Yuki kreeg het CACA + CACIB + BOS en is hiermee INTERNATIONAAL KAMPIOEN geworden. Dag 2 kreeg Kishi het CACA + CACIB + BOB en werd nog 4BIG. Molly kreeg het CACA + reserve CACIB en Yuki kreeg wederom het CACA + CACIB + BOS. Volgend jaar gaan we weer hoor....

Molly KishiKishi & Yuki

Kishi Kishi & Yuki

Kishi groupring

3-4 augustus Jan vertrok vrijdagmiddag en had Molly ( Icyitadaki Go Kyousei) en Yuki ( Sachizakura Go Aomori Kanahashisou) mee voor de dubbele show in Bremen. Zaterdags was de Internationale show en KM was Dhr. Jakkel uit Hongarije en onze Yuki kreeg het VDH + reserve CACIB en onze Molly werd beste teef met het CAC + CACIB. Zondags was de nationale show en KM was Mevr. G. Richard van Duitsland. Yuki kreeg het VDH en onze Molly kreeg het CAC  en werd wederom beste van het ras. Fantastische resultaten weer dit weekend van onze meiden..:-)
3 augustus Ik ging met Riko naar de Internationale show in Leuven (B). KM was Mevr. I. Zwaartman-Pinster uit NL en onze Riko kreeg het CAC + CACIB en werd uiteindelijk beste van het ras. In de groepskeuring werd Riko nog 4BIG. Hartstikke blij natuurlijk met dit resultaat..:-)

   Riko 4BIG

28 juli Tatiana was met Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) en Amari ( Mara-shimas Amari Asayake) op de dubbele show in Moskow. In de morgen was de Lidershow en Mio won het CAC + BOB en 1BIG. Onze Mari werd BESTE PUP IN SHOW! In de middag was de Stolitsa show en MIo won het CAC + BOB en 3BIG, Mari werd weer BESTE PUP IN SHOW. Hiermee is Mio nu Russisch kampioen geworden..:-)

Mio & Tatiana

Mari Mio

27 juli Jan vertrok met Molly ( Icyitadaki Go Kyousei)  en Yuki ( Sachizakura Go Aomori Kanahashisou) naar de Internationale show in Ludwigshafen (D). Keurmeester was Dhr. E. Sisterman van Duitsland en Yuki kreeg het CAC + reserve CACIB en Molly die net 15 mnd is geworden en voor het eerst in de tussenklas stond kreeg haar 1ste CAC + CACIB en werd ook nog BESTE VAN HET RAS! Pracht resultaten weer..:-)

Molly en Yuki

21 juli Fantastisch nieuws vanuit Letland met de nationale show in Ogre. Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) kreeg het CAC + BOB + BIG onder KM Marija Werbitskaja en Mio is hiermee ook kampioen van Letland geworden. Uiteindelijk werd Mio onder KM Wyacheslav Werbitskijy BEST IN SHOW!!!! Deze KM heeft onze Koki ( Mara-shimas Koki's Kime Waza) ook een BEST IN SHOW gegeven en supertrots zijn we op Mio en Tatiana.

Mio BIG     Mio BIS

20 juli Ik ging met Gianne naar de Internationale show in Luik (B) met Kishi ( Kaga No Ookishi Go Sapporo Kagasou) en Yuki ( Sachizakura Go Aomori Kanahashisou) . KM was Dhr. Opara uit Polen. Kishi werd door Gianne geshowd en hij heeft zijn eerste Belgische punt binnen door het CAC + CACIB + BOB te verkrijgen. Onze Yuki werd beste teef met het CAC + CACIB.
6 juli Onze Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) die samem met Amari ( Mara-shimas Amari Asayake) tijdelijk in Rusland is bij onze goede vriendin Tatiana Koulakhmetieva deed het ook geweldig op zijn eerste show daar! Show was in Moskow ( Bladimir) en KM was Dhr. Kamisato uit Japan en Mio kreeg het CAC + CACIB en werd beste van het ras. In de groepskeuring behaalde hij nog een mooie 3BIG. Erg trots op Mio & Tatiana..:-)

Mr. Kamisato, Tatiana & Mio. Mio 3BIG

6 juli Vandaag was de 2 jaarlijkse internationale in Echt (NL). KM was Mevr. A. Gielissen uit Nederland en onze Yuki ( Sachizakura Go Aomori Kanahashisou) die haar eerste show weer had na haar zwangerschap deed het fantastisch!! Yuki werd beste teef met het CAC + CACIB en werd ook nog eens beste van het ras.

Yuki

29 juni Internationale show in Genk (B). KM was Mevr. M. Heine van Duitsland en onze Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) kreeg het reserve CAC + CACIB. Onze Riko ( Copperdots Beikoku Riko) deed het super en heeft haar eerste punt in Belgie binnen, ze kreeg het CAC + CACIB en werd ook nog BOB.
15/16 juni Nationale en Internationale show in Erfurt (D). Jan was daar met Kishi ( Kaga No Ookishi Go Sapporo Kagasou) en Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) . Met de CAC show kreeg Mio VDH + reserve CAC en Kishi VDH + CAC en BOB. Volgende dag was de CACIB show en KM was Dhr. T. Pehar uit Kroatie en Kishi kreeg het VDH + reserve CAC + CACIB. Onze Mio kreeg het VDH + CAC + CACIB + BOB. Met deze shows is Kishi nu Duits kampioen geworden!!
9 juni Nationale show in Lommel (B) en KM was Dhr. Ionescu van Roemenie. Onze Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) werd beste reu met het CAC en BOB. Riko ( Copperdots Beikoku Riko) kreeg reserve CAC.
31 mei Ik ging samen met Janny op pad naar de internationale show in Oss. KM was Dhr. Webb uit Engeland met een inschrijving van 17 Shibas. Beste van het ras werd Rodie ( Mara-shimas One For The Road) van Ruud Schreuder en Rodie is hiermee Nederlands kampioen geworden, proficiat! Onze Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) kreeg het reserve CAC + CACIB. Onze Molly ( Icyitadaki Go Kyousei) werd 1ste in de jeugdklas en is hiermee nu Nederlands jeugdkampioen geworden en uiteindelijk kreeg ze ook het reserve CAC. Onze Riko ( Copperdots Beikoku Riko) werd beste teef met CAC + CACIB en is in 3 shows nu Nederlands kampioen geworden, we zijn trots op onze meiden..:-))

 Mio   Riko

19 mei Fantastisch nieuws van de show Hassleholm in Zweden. KM was Dhr. M Lunden uit Zweden met een inschrijving van 18 Shibas en Koki ( Mara-shimas Koki's Kime Waza) werd beste van het ras en 4de in de rasgroep. Koki is nu een veteraan en werd ook nog 2de beste veteraan in show.

Elisabeth & Koki

19/20 mei Na lange tijd niet geshowd te hebben wou Jan het toch weer eens proberen. Samen met Riko ( Coppedots Beikoku Riko) was hij naar de 2daagse show in Saarbrucken (Duitsland) gegaan. Zondag was KM Dhr. G. Schaffer uit Duitsland en Jan deed het super door met Riko beste teef te worden met het CAC en beste van het ras! In de groepskeuring werden Jan & Riko nog als 3de geplaatst.

Volgende dag was de KM. Dhr. Mannato uit Frankrijk en Riko werd beste teef met het CAC + CACIB. Moe maar voldaan is Jan weer thuisgekomen....

19 mei Nog 1 show voor mij en dat was in Wieze ( Belgie). Km was Dhr. B. Manuel uit Portugal. Onze Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) kreeg het reserve CAC en onze Miki ( Mara- shimas Miki Musou) werd beste teef met CAC en ook nog beste van het ras. Hiermee is Miki nu belgisch kampioen geworden...:-))
18 mei Nog maar net bijgekomen van de terugreis vanuit Hongarije en ik was met Mio ( Mara-shimas Kei Mikata), Molly ( Icyitadaki Go Kyousei)  en Riko ( Copperdots Beikoku Riko) op de nationale show in Arnhem. KM was Dhr. R. Jarman van Zuid-Africa. Onze Mio werd 1U in de tussenklas. Onze Molly werd 1U in de jeugdklas en hiermee haar 2de jeugdpuntje behaald. Onze Riko was nog steeds in de feeststemming en werd beste teef en uiteindelijk beste van het ras! Fantastische resultaten weer..:-))

Molly    Riko

15-16 mei Ik vertrok met Mio ( Mara-shimas Kei mikata) , Miki ( Mara-shimas MIki Musou) en Riko ( Coppedots Beikoku Riko) naar Boedapest in Hongarije voor de internationale en wereldshow. Op 15 mei was de internationale show en KM was Dhr. J. Opara uit Polen met een inschrijving van 53 Shibas. Onze Mio werd vanuit de tussenklas beste reu met het CAC + CACIB. The Bizkid ( Mara-shimas Suhai Sekaiichi) van Nancy werd 2de met reserve CAC in de kampioensklas. Miki werd 4U in open klas en Riko 4U in kampioensklas.

Miki

Riko

Mio

16 mei was de wereldshow en KM was Dhr. J. Hindse van Denemarken met een inschrijving van 96 Shibas! Mio werd 2U in de tussenklas met reserve CAC. The Bizkid ( Mara-shimas Suhai Sekaiichi) van Nancy werd 4U in de kampioensklas en Miki kreeg U in de open klas. Van de 12 teven in de kampioensklas werd Riko 2de met reserve CAC. Al met al hebben we prachtige resultaten behaald, veel vrienden gezien en nieuwe ontmoet. De reu Urusey Yatsura werd beste van het ras en ik ben toch wel trots om te vertellen dat deze reu een zoon van onze Koki is.

  Mio & Riko

1-2-4-5 mei Ik was met Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) , Amari ( Mara-shimas Amari Asayake) en Riko ( Copperdots Beikoku Riko) doorgereden van Dresden naar Zadar in Kroatie voor de 4daagse internationale show daar. Op de eerste dag was de KM Mevr. L. Nikitina van Rusland en onze Mio kreeg het CAC + CACIB + BOB, Amari werd beste baby en haar moeder Riko beste teef met het CAC + CACIB. De tweede dag was de keurmeester Dhr. R. Hubenthal van Noorwegen en Mio kreeg het CAC + CACIB + BOB, Amari 2de beste baby en Riko CAC + reserve CACIB. Derde dag was keurmeester Dhr. V. Jezek van Kroatie en Mio kreeg het CAC + CACIB + BOB, Amari 2de beste baby en Riko reserve CAC. Vierde dag was de keurmeester Dhr. R. Oliveira van Portugal en Mio kreeg het CAC + CACIB + BOB, Amari beste baby en Riko beste teef met het CAC + CACIB. In de rasgroep 5 keuring werd Mio nog 3de geplaatst. Met deze shows zijn Mio en Riko beiden Kroatisch kampioen geworden.

Mio

28 april Internationale show in Dresden ( Duitsland). Keurmeester was Mevr. Mach van Zwitserland en onze Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) kreeg het CAC + CACIB + BOB en onze Riko ( Copperdots Beikoku Riko) het CAC + CACIB.
21 april Fantastisch nieuws van de show in Goes. KM was Mevr. Beare van Ierland en onze Kishi ( Kaga No Ookishi Go Sapporo Kagasou) werd beste reu met CAC + CACIB en onze Miki ( Mara-shimas Miki Musou) werd beste teef met CAC + CACIB en bovendien werd Miki ook beste van het ras. Hiermee hebben Kishi en Miki hun laatste punt gehaald en zijn nu Nederlands kampioen..:-))
31 maart Zaterdags al vertrokken naar Luxemburg voor de show vandaag. KM was Mevr. B Novak uit Slovenie en Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) kreeg het CACL en reserve CACIB en onze Kishi ( Kaga No Ookishi Go Sapporo Kagasou) werd beste reu met het CACL + CACIB en is hiermee Luxemburgs en Internationaal kampioen geworden. Onze Riko ( Copperdots Beikoku Riko) werd 3U in de KK.
23 maart Door omstandigheden kon ik niet naar de show in Leiden en is mijn vriendin Janny gegaan met Kishi en Miki. KM was Mevr. Schaufeli uit NL en onze Kishi ( Kaga No Ookishi Go Sapporo Kagasou) werd 3de in KK en onze Miki ( Mara-shimas Miki Musou) werd beste teef met het CAC + CACIB.

Kishi Miki

3 maart Internationale show in Groningen en KM was Dhr. Mccoy uit Ierland. Kishi werd 3U in KK en onze Mira ( Mara-shimas Shi Shousha) was voor het eerst in babyklas en werd beste baby. Molly werd 2U in de jeugdklas en Miki werd 2U in de KK. Molly kreeg uiteindelijk het reserve CAC.
2 februari De eerste show in Nederland is altijd Eindhoven en KM was Dhr. Roosenboom uit Belgie. Ik had alleen Yuki en Molly ingeschreven en toch maar Yuki thuisgelaten daar zij zwanger is. Molly net 9 mnd en eerste keer in de jeugdklas en ze deed het fantastisch hoor..:-)) Molly werd 1ste in de jeugdklas en hiermee haar eerste jeugdpuntje binnen en kreeg ook nog reserve CAC.

Molly

13 januari Eerste show voor ons dit jaar was in Genk (B). Ik was met Mio, Kishi, Molly en Yuki. KM was Dhr. Des Manton uit Ierland. Mio kreeg het CAC + BOB, Kishi kreeg het reserve CAC, Molly werd beste pup en Yuki kreeg reserve CAC. In de groepskeuring werd Mio 2de beste van groep 5. Wat een fantastisch resultaat van Mio..:-))

Mio & Gianne

5/6 januari Goed nieuws van Zweden met de 2daagse internationale show in Gothenburg. Eerste dag werd Koki ( Mara-shimas Koki's Kime Waza) onder KM Per Svarstad BOS en beste veteraan en volgende dag onder KM Erna-Brit Nordin BOB en beste veteraan. Mooie start voor Koki..:-))

Koki & Takara