SHOWS 2014

 

21 december De laatste show van het jaar is altijd de kerstshow in Cuijk (NL) Km was Mevr. J Dekker (NL) en ik had Keni, Diva, Enrai en Kura mee en uiteraard weer Chantal..:-) Keni werd beste reu met het CAC + CACIB + BOB en is hiermee NEDERLANDS KAMPIOEN geworden. Diva deed het super en werd beste teef met het CAC + CACIB. Enrai en Kura hadden het goed naar hun zin en liepen mee in de babyklas en Enrai werd beste baby van het ras. Onze Enrai werd uiteindelijk nog 3de beste baby in show. Groep 5 werd gekeurd door Mevr. E. Upmeijer (NL) en onze Keni werd BESTE VAN DE GROEP!! Fantastisch en hiermee is Keni gekwalificeerd voor de tophond van het jaarshow.

 Enrai

Keni                             Keni BIG

13 december De winnershow in de RAI te Amsterdam. KM was Mevr. L. Volarikova (SK). Ik had nu Enrai ( Mara-shimas Enrai) mee in de babyklas en hij werd beste baby van het ras. Onze Keni werd 2de in open klas. Aka ( Mara-shimas Akiakane Go ) werd beste puppy van het ras. Onze Diva deed het super en werd 1ste in de open klas.

Enrai Diva

Keni Aka

12 december De Holland cup show in Amsterdam. KM was Mevr. H. Jensen (DK). Onze Keni werd 1ste in de open klas, voor Kura ( Mara-shimas Hazakura) was het haar eerste show en zij werd beste baby van het ras. Onze Diva werd ook 1ste in de open klas.
30 november Vandaag was de jaarlijke kampioens clubmatch van de nippon inu. KM was Mevr. Muldoon van Ierland. IK had 5 Shibas ingeschreven en dan gaat mijn maatje Chantal natuurlijk mee. Onze Bono ( Akafukuryuu Go Saitama Katou) was op zijn 1ste show en Chantal showde hem super, want hij werd beste puppy reu..:-) Onze Keni werd 2de in de open klas, Aka werd 2de in de puppyklas en Diva werd 2de in de open klas. Onze Riko maakte alles goed en werd beste teef met CAC en uiteindelijk BESTE VAN HET RAS en 2DE BEST IN SHOW en mooie titel van CLUBWINNER 2014 erbij en gekwalificeerd voor tophond van het jaarshow.

Bono & Chantal Diva Riko

2 november 2daagse internationale show in Rijswijk (NL), maar ik was alleen de 1ste dag gedaan. KM was Dhr. G. Jipping (NL) en onze Aka werd beste puppy van het ras en uiteindelijk 3de beste puppy in show! Onze Riko deed het fantastisch en werd beste teef met het CAC + CACIB en uiteindelijk beste van het ras.
23/24 oktober 2 maanden na de wereld tentoonstelling in Helsinki was het nu de beurt aan de Europese tentoonstelling in Brno ( Tjechie). KM was Mevr. H. Petrusova uit Tsjechie en met een inschrijving van 96 Shibas hebben we het weer goed gedaan met onze Shibas. Onze Kino werd vanuit een sterke jeugdklas van 15 reuen 2de. Aka werd beste puppy teef en Riko werd 3de van een grote kampioensklas...maar onze Kira deed het door vanuit de open klas beste teef te worden met het CAC + CACIB en EUROPEES KAMPIOEN 2014. Uiteindelijk werd Kira ook beste van het ras!! Met de puppy erekeuring werd Rufus ( Lekkou Makes People Talk About) in eigendom van mijn goede vriendin Tatiana Koulmektieva en mijzelf BESTE PUPPY IN SHOW!!! WOEAHHHH....Wat een fantastische dag voor ons weer.

Volgende dag was de nationale tentoonstelling en KM was Mevr. H. Blatonova van Tsjechie. Kino werd 3de in de jeugdklas en Riko 2de in kampioensklas, Kira werd 1ste in open klas met CAC en is hiermee ook nog eens KAMPIOEN VAN TSJECHIE geworden.

Kira Rufus & Tatiana

4 oktober Het was een dubbele internationale show in Zwolle, maar ben alleen de eerste dag gegaan. Km was Mevr. Beare (IE) en onze Keni werd beste reu met het CAC + CACIB en onze Kira werd beste teef met het CAC + CACIB en werd uiteindelijk beste van het ras. In de erering werd Kira nog 4de van rasgroep 5. Met deze show is Kira NEDERLANDS KAMPIOEN geworden..:-)
27/28 september Dit weekend was de dubbele show in Maastricht. Ik nam hotel vlakbij Nancy en we hebben gezellig weekend gehad. De 1ste dag was de KM A.B Santos III (PH) en Kino werd 2de in jeugdklas. Onze Keni werd beste reu met het CAC + CACIB en werd ook beste van het ras. Onze Kira werd beste teef met het CAC + CACIB. Aka werd beste baby van het ras.

Volgende dag was de KM Mevr. Manton (IR) en onze Kino werd vanuit de jeugdklas beste reu met het CAC en onze Keni kreeg het reserve CAC en volle CACIB. Onze Kira kreeg het reserve CAC + CACIB en Aka beste baby van het ras en 5de beste baby in show!

  Kino

Keni + Kira Aka

14 september Dit jaar was de kees- en poolhonden show altijd gehouden in Zutphen. KM was Dhr. Delente (FR). Kino werd 1ste in de jeugdklas en onze Keni 1ste in open klas en kreeg het reserve CAC. Kira werd 1ste in open klas en kreeg ook het reserve CAC. Onze Aka werd beste baby van het ras en uiteindelijk BESTE BABY IN SHOW!!

Aka

6 september Internationale show in Rotterdam en voor het eerst werd hier ook de Benelux winner show gehouden in NL. KM was Dhr. L. R. Hjorth (N). Onze Kino werd 1ste in jeugdklas en is hiermee Nederlands jeugdkampioen '14 geworden en de titel BJWNL'14. Onze Keni werd beste reu met het CAC + CACIB en de titel BWNL'14. Onze Kira werd 1ste in open klas en kreeg reserve CAC + CACIB, maar onze Molly deed het fantastisch en werd beste teef met het CAC + CACIB en titel BWNL'14 en uiteindelijk beste van het ras. Onze Aka werd beste baby van het ras en 7de beste baby in show....was een geweldige dag..:-)

Kino Aka

30 augustus Internationale show in Luxemburg en tevens Beneluxwinner show en KM was Dhr. L. Corna (I). Onze Keni kreeg het CACL en CACIB + titel van BWLUX'14 en BOB. Onze Kira kreeg het CACL + CACIB en is ook BWLUX'14. Dai ( Mara-shimas Seidai Bujin) in eigendom van Ilona van Veen en mijzelf kreeg het CACL in tussenklas en is hiermee Luxemburgs kampioen geworden..:-)

Keni & Kira

24 augustus Internationale show in Mechelen (B) KM was Dhr. W. Schicker  (D) en onze Keni kreeg het CAC + CACIB + BESTE VAN GROEP 5 en uiteindelijk 10de BEST IN SHOW en onze Riko kreeg het CAC + CACIB.

Keni

9 augustus Vanuit Bremen zijn Nancy en ik doorgereden naar Helsinki voor de wereldkampioen show aldaar. KM was Dhr. A. Burt van Australie en met een inschrijving van 125 Shibas mag ik toch met TROTS zeggen dat onze Shibas het daar keigoed hebben gedaan..:-) Kino kreeg zg in de jeugdklas en onze Keni werd 1ste uit een zeer sterke open klas. Onze Kira werd ook 1ste in de open klas en er waren 21 teven in de kampioensklas en Riko en Molly moesten het daar maar doen...en dat deden ze!! Molly werd 4de en onze RIKO 1ste en uiteindelijk WERELDKAMPIOEN 2014 + FINS KAMPIOEN....WAUWWWW.

Keni Kino Kira Riko Riko

2/3 augustus Internationale + nationale show in Bremen (D). KM was Mevr. Delmar (Ierland) en onze Keni kreeg het CAC + CACIB + BOB en Kira werd beste teef met het CAC + CACIB. Riko werd 1ste in kampioensklas met het VDH en reserve CACIB en is hiermee Duits kampioen geworden.

Volgende dag was de KM Dhr. Delmar en onze Keni kreeg wederom het CAC + CACIB + BOB. Onze Kira kreeg het VDH en reserve CAC en Molly werd 1ste in kampioensklas en kreeg het VDH puntje en ook Molly is hiermee nu Duits kampioen geworden. 2 Duitse kampioenen in 1 weekend is toch fantastisch..:-)

19 juli Internationale show in Luik (B). KM was Dhr. V Lobakin (AZ) en onze Kira ( Choufume Go Shirakayasou) kreeg het CAC + CACIB en onze Keni ( Kensei No Fukuaoi GO Sapporo Kagasou) kreeg het CAC + CACIB + BOB en uiteindelijk 3de in rasgroep 5. Maar onze jonge ster Aka ( Mara-shimas Akiakane Go ) werd beste baby van het ras en uiteindelijk BESTE BABY IN SHOW!!!

Keni

28 juni Internationale show in Genk (B). Km was mevr. L. Volarikova (SK) en Keni kreeg 1-U in de tussenklas, onze Kira deed het weer en werd beste teef met het CAC + CACIB en uiteindelijk beste van het ras...:-)

  Keni Kira

21 juni Internationale buitenshow Uden (NL). KM was mevr. R. Lochs-Romans (NL) . Ik had Kino, Keni en Kira mee. Kino werd vanuit de jeugdklas beste reu met het CAC en hiermee zijn 2de jeugdpunt. Keni kreeg het reserve CAC, maar volle CACIB. Onze Kira werd beste teef met CAC + CACIB en uiteindelijk beste van het ras.

Keni & Kino & Kira

15-16 juni Ik ging met Keni en Kira naar de 2daagse show in Klagenfurt ( O). Keni en Kira hadden de reis goed doorstaan en de eerste dag was de km mevr. J. Istvanne (H). Onze Keni kreeg 1-U in de tussenklas met het CACA. Kira werd 1-U in de openklas ook met het CACA.

Volgende dag was de km Dhr. G. Schäfer (D) en Keni kreeg 1-U met CACA, onze Kira deed het super en werd beste teef met het CACA + CACIB.

Keni & Kira

9 juni Nationale show in Lommel (B). Ik had Keni en Kira ( Choufume Go Shirakayasou) mee, voor Kira haar eerste show op Europese bodem. KM was Mevr. G. Ridarciková (SK). Keni kreeg het reserve CAC en onze Kira deed het fantastisch en werd beste teef met CAC en uiteindelijk beste van het ras.

Kira Keni

8 juni Internationale Pinkstershow in de Rijnhal te Arnhem. KM was Mevr. L. de Ridder (B) en ik had Keni en Molly mee. Keni kreeg het CAC + CACIB + BOB en onze kale Molly het reserve CAC + CACIB.

Keni

24 mei Internationale buitenshow in Tilburg. KM was Mevr. I. Zwaardmans-Pinster uit NL en ik had Keni ( Kensei No Fukuaoi Go Sapporo Kagasou) en Kino ( Houri No Tokihiko Go Sapporo Kagasou) mee. Keni was week daarvoor vanuit Japan aangekomen in NL samen met Kira. Voor Kino was het de 1ste keer in de jeugdklas en hij werd gelijk 1ste, Keni stond in de tussenklas en kreeg het CAC + CACIB + BOB. Kino kreeg het reserve CAC, maar wel zijn 1ste jeugdpuntje..:-)

Keni & Kino

30 maart Internationale show in Luxemburg. Dit werd even een "Girls night out" voor Ilone, Nancy en mezelf. We vertrokken zaterdagmiddag naar Luxemburg en hadden een heerlijk avondje met zijn 3-en....helaas waren onze hotelkamers wat minder...volgende morgen brak, maar vol goede moed naar de show....Ilone had Dai ( Mara-shimas Seidai Shijin) mee en Nancy brownie ( Mara-shimas Kyoudai Sanshi). Ik had Mio ( Mara-shimas Kei Mikata ), Molly ( Icytadaki Go Kyousei) en Mari ( Mara-shimas Amari Asayake) mee. KM was mevr. Ludmilla Fintorova uit Slowakije. Brownie kreeg 4-zg in de jeugdklas en Dai werd 1-U in tussenklas + het CACL. Onze Mio werd weer super geshowd door Naomi en hij kreeg het CACL + CACIB en BOB. Mari werd 2-U in de tussenklas en Molly werd 1-U in open klas en uiteindelijk beste teef met het CACL + CACIB. Hiermee is Molly nu Luxemburgs kampioen geworden..:-)

Naomi & Mio

Wilma & Molly

23 maart Internationale show in Hazerswoude-dorp (NL). Ik was samen met Chantal daar met onze American akita baby Shanti ( Mara-shimas Right On my Street) en Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) en Mari ( Mara-shimas Amari Asayake). Edith en Ilone waren er ook met de broertjes van Shanti en Mari. Shadow ( Mara-shimas Embrase Chance) en Dai ( Mara-shimas Seidai Shijin) KM voor de American akita was Mevr. Dekker uit NL en Shadow werd beste baby reu en Shanti werd beste baby van het ras.

Km voor de Shibas was Mevr. Upmeijer uit NL en Dai kreeg 1-U in de jeugdklas en onze Mio kreeg het CAC + CACIB + BOB. Onze Mari werd beste teef met het CAC + CACIB. Mio was geselecteerd in de groepskeuring en wederom hadden we een topdag..:-)

Wilma & Shanti Naomi & Mio

22 maart Fantastisch nieuws uit Zweden. Met de internationale show in Malmo is Koki ( Mara-shimas Koki's Kime Waza) vanuit de veteraanklas beste van het ras geworden. Hij werd ook nog 2de beste veteraan in show om daarna beste van rasgroep 5 te worden.

Elisabeth & Koki

15 maart Ik vertrok met Mio, Kino en Molly naar Montlucon in Frankrijk voor de nationale clubshow. 68 Shibas waren ingeschreven en de KM was mevr. Lavrive uit Frankrijk. Onze Kino ( Houri No Tokihiko Go Sapporo Kagasou) werd beste pup bij de reuen en Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) behaalde het felbegeerde CAC en onze Molly ( Icyitadaki Go Kyousei) werd 2-U in de tussenklas.

Kino Mio Molly

8 maart De wereldberoemde show "CRUFTS" in Birminham ( GB). Ik was met het vliegtuig erheen gegaan en onze Mari ( Mara-shimas Amari Asayake) was daar met mijn goede vriendin en handler Tatiana. Km was Dhr. Shut ( GB) met een inschrijving van 99 Shibas en onze Mari deed het geweldig met Tatiana en zij kreeg het reserve challenge certificate, wat betekend dat Mari 2de beste teef was geworden. Supertrots zijn we hiermee..:-)

Mari & Tatiana

23 februari Mio was geselecteerd voor de hond van het jaarshow die werd gehouden in de Flint te Amersfoort. Keurmeester voor de rasgroep 5 was Dhr. Pedersen uit NL en onze Mio werd wederom fantastisch geshowd door Naomi.
22 februari Ik vertrok met Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) en Molly ( Icyitadaki Go Kyousei) en onze American akita pup Shanti ( Mara-shimas Right On My Street) naar de Internationale show in Gent (B). KM was Dhr. Beare van Ierland en onze Mio kreeg het CAC + CACIB + BOB en is hiermee Belgisch kampioen geworden. Onze Molly werd beste teef met het CAC + CACIB. Onze baby Shanti werd beste baby van het ras en uiteindelijk beste baby in show!! Mio werd perfect geshowd door Naomi van Mourik en werd 2de in de rasgroep. Wederom een fantastische dag voor ons.

Naomi & Mio  Wilma & Shanti

5 januari Eerste show van het jaar was in Hoogstraten (B). Jan was daar met Mio ( Mara-shimas Kei Mikata) en Molly ( Icyitadaki Go Kyousei) . KM was Dhr. de Wilde uit Belgie en onze Mio kreeg het CAC + CACIB + BOB. Onze Molly werd beste teef met het CAC + CACIB. In de groepskeuring behaalde Mio een mooie 2de plaats.

Jan & Mio

 
  We zijn heel blij om te vermelden dat Koki ( Mara-shimas Koki's Kime Waza) TOPSHIBA 2013 van Zweden is geworden en dit vanuit de veteranen klas...toppertje..:-)