Show uitslagen 2005

19 december Aan het eind van het jaar is er altijd de "kerstshow"in Wijchen (NL). Dhr. R. Doedijns keurde de Shibas en de groep. Onze Koki werd BOB en 2de in groep 5. Mara-shimas Taka Maru Ziggy kreeg het reserve CAC en is hiermee Nederlands kampioen geworden, een fantastisch resultaat van Ziggy en Mariska.  Vanaf augustus zijn we gestart met Koki op de shows en zijn resultaten zijn verbluffend te noemen, Best in show van de CM, 6de best in show in Zutphen van de kees- en poolhonden show. Beste van groep 5 in Maastricht, 2de in groep 5 met show in Wijchen en hij heeft reeds 9 CAC's van Nederland, jeugd Bundessieger '05 en jeugd Winner '05, dit alles vanuit de jeugdklas, een geweldige prestatie waar ik bijzonder trots op ben. We hopen dat 2006 net zo succesvol gaat worden als 2005.
3 december Vandaag was de grote Winnershow in de RAI te Amsterdam. Dhr. Evert Verschoor uit NL was de keurmeester met een inschrijving van 21 shibas. In de open klas werd Woofie 1ste geplaatst, in de jeugdklas werd onze Koki 1ste geplaatst en werd hiermee JEUGDWINNER 2005, onze Katsu werd 1ste geplaatst in de kampioensklas. Katsu werd uiteindelijk beste reu en beste van het ras en mag zich WINNER 2005 noemen, Koki werd reserve reu en niet te vergeten onze Tattoi werd beste pup. Een geweldige dag met top resultaten.
5 november De internationale show in Bleiswijk, Mevr. W van Deijl uit Belgie was de keurmeester met een inschrijving van 18 shibas. Onze Koki kreeg het reserve CAC en onze Katsu Beste van het ras en hij werd ook nog 2de in de groep geplaatst. Onze Tattoi werd beste pup en 9de geplaatst in de erering van alle puppen.
9 oktober Vandaag was de kampioens clubmatch van de N.V.A.I. Keurmeester was Dhr. Doedijns met een inschrijving van 24 shibas. Onze Woofie werd 2de in de open klas, onze Bo werd beste teef met CAC en onze Koki werd vanuit de jeugdklas beste van het ras en tevens BEST IN SHOW.
18 september Internationale show in Maastricht met een inschrijving van 9 Shibas. De keurmeester was Dhr. Doedijns (NL) en onze Koki werd BOB vanuit de jeugdklas. In de groepskeuring werd Koki beste van groep 5 en in de eindkeuring 9de best in show, wat een geweldige prestatie van deze nog zeer jonge reu.
11 september De kees- en poolhonden show in Zutphen, een hele leuke show die eens in de 3 jaar gehouden wordt en wederom een grote overwinning! De keurmeester was Dhr. Delente uit Frankrijk met een inschrijving van 20 Shiba's. Onze Koki werd vanuit de fokkersklas beste van het ras en 6de BEST IN SHOW. Onze Katsu deed het ook geweldig, hij werd reserve reu. Dit is nu de 3de keer op rij dat een Mara-shimas Shiba hier BOB is geworden, 1ste keer was met onze Bo, die toen BEST IN SHOW werd, daarna Xena en nu onze Koki, beiden kinderen van Bo. Een mooier verjaardagscadeau kon ik voor mezelf niet wensen...:-))
4 september Vandaag kreeg ik het goede nieuws dat Mara-shimas Hi Kitsune van Nina Talvela uit Noorwegen Fins kampioen is geworden + 4de in de groep aldaar, hij is tevens ook Noors kampioen en weer een kampioens zoon van onze Katsu.
4 september De Nibelungencup show in Duitsland, er waren 6 shibas ingeschreven en keurmeester was Mevr. Caspelherr van Duitsland. Beste reu met VDH + DCNH punt werd onze Woofie, Xena werd beste teef met het VDH + DCNH punt en werd uitstekend door Pascale geshowd naar haar BOB, wederom heeft Pascale prachtige foto's van mijn honden gemaakt.
3 september Internationale show in Luxemburg, keurmeester was Mevr. Gonzales van Gibraltar met een inschrijving van 15 shibas. Onze Woofie werd 1ste in de open klas met het CACL en kreeg het reserve CACIB, onze Xena werd beste teef met het CACL + CACIB en is hiermee Luxemburgs kampioen geworden. De beste reu en tevens BOB ( Cajan-Indra Tefhre) werd ook Luxemburgs kampioen, wederom een Katsu zoon die kampioen is geworden.
28 augustus Internationale show in Rotterdam, keurmeester was Dhr. Deggenhardt uit Brazilie met een inschrijving van 19 shibas. Onze Koki had zijn 1ste officiele show en werd reserve reu, bij de teven werd: Niji Mara-Hime del Cazadora Blanca, eigenaar Ilone Kooijmans, als beste teef uitgekozen en tevens BOB, mijn felicitaties en hiermee wederom een Katsu dochter die kampioen is geworden.
2 juli Nationale show in Echt (NL). Keurmeester was Mevr. W van Deijl uit Nederland. Met een inschrijving van 9 Shibas werd onze Katsu beste van het ras. Groep 5 werd ook door Mevr. van Deijl gekeurd en zij maakte Katsu BESTE VAN DE GROEP, in de eindkeuring werd Katsu 3de BEST IN SHOW. Een geweldig resultaat, waar we zeer trots op zijn...:-))
19 juni Internationale show in Besancon ( Frankrijk). Keurmeester was Mevr. Mach uit Zwitserland en onze Katsu kreeg het CACS + CACIB, de keurmeester was zeer onder de indruk van Xena en gaf haar ook het CACS + CACIB en maakte haar beste van het ras. Voor Katsu zijn 3de punt in Frankrijk, nog 1 te gaan...:-))
13 juni Nationale show in Lommel ( Belgie). Keurmeester was Dhr. Deschuymere uit Belgie, onze nog steeds kale Enzo kreeg het reserve CAC en onze Pride kreeg het CAC en werd tevens beste van het ras. Met deze show is Pride nu definitief Belgisch kampioen. Op de internationale show in Vanersborg ( Zweden) werd Joy ( Mara-shimas Relentless Joy) ook beste van het ras..:-))
29 mei We hebben besloten om onze Katsu toch te blijven showen, hij is nog veels te jong en te goed om thuis te blijven. Aangezien Katsu reeds 3 jaar terug eenmaal in Frankrijk is geshowd en daar toen won, gaan we ervoor om zijn Frans kampioenschap af te maken en... hij kan het nog steeds! Op de Internationale show in Mantes-La-Jolie in Frankrijk werden de Shibas gekeurd door Dhr. Buratti van Italie. Katsu kreeg het CACS + CACIB en BOB, onze Xena kreeg het reserve CACS + CACIB.
28 mei Ik ontving het goede nieuws dat Mara-shimas Shin Shikibusho van Cathy Lherbier (FR) kampioen van Bosnie is geworden. Dezelfde dag was de show in Neumunster (D) waar Deens kampioen Mara-shimas Relentless Joy van Tina Sorensen-Lykke (DK) beste teef werd met het CAC + CACIB. Mijn felicitaties aan beiden...:-))
27 mei Internationale show in Berghem (NL). De keurmeester was Dhr. Webb uit Engeland met een inschrijving van 13 Shibas. Onze kale Enzo kreeg het reserve CAC, maar volle CACIB. Onze Koki werd beste pup en 2de in de groepskeuring van de puppen.
15 mei DCNH clubshow in Selfkant-Susterseel in Duitsland. Keurmeester was Mevr. E. Upmeijer met een inschrijving van 20 Shibas. Enzo kreeg het reserve VDH in de kampioensklas en Pride kreeg ook het reserve VDH in de kampioensklas. Onze Koki had zijn 1ste show in puppyklas en werd beste puppyreu. Onze Woofie werd beste van het ras en mag zich: DCNH clubsieger 2005 noemen. Jammer genoeg hadden we de hele dag regen, hopelijk volgend jaar wat zonniger, al met al een is het een leuke dag geweest.
1 mei Internationale show in Praag ( Tsjechie). Keurmeester was Mevr. H. Petrusova met een inschrijving van 9 Shibas. Onze Woofie kreeg het CAC + CACIB + BOB.
24 april DCNH Lahn-dill show in Herborn ( Duitsland). Keurmeester was Mevr. Kastl uit Duitsland, er waren 11 Shibas ingeschreven. Woofie kreeg het VDH + reserve DCNH en onze Pride deed het weer om het VDH + DCNH punt te pakken en wederom beste van het ras. Met deze show is Pride nu VDH kampioen. Pride werd ook verkozen tot beste Japanse hond, onze Koki was er ook bij voor de gezelligheid. 
23 april Internationale show in Leiden, er waren 13 Shibas ingeschreven en de keurmeester was Dhr. Schepers uit Nederland. Onze Enzo  (Mara-shimas Kuro Ryu Enzo) werd beste reu met het CAC + CACIB, hiermee is hij nu Internationaal kampioen geworden..:-)) Onze Pride die nu echt op dreef is werd beste teef met het CAC + CACIB en tevens beste van het ras, hiermee is Pride nu Nederlands kampioen geworden. In de groepskeuring, die ook werd gekeurd door Dhr. Schepers behaalde Pride een welverdiende 2de plaats.   
10 april Internationale show in Goes. Keurmeester was Mevr. de Ridder uit Belgie. Onze Woofie werd beste reu met het CAC + CACIB en tevens BOB. Onze Pride werd beste teef met het CAC + CACIB.
2 april Internationale show in Erfurt ( Duitsland). Keurmeester was Dhr. Uwe Fischer uit Duitsland met 12 ingeschreven Shibas. Beste reu met het CAC + CACIB werd onze Woofie, beste teef met het CAC + CACIB en tevens beste van het ras werd onze Pride.
28 maart Internationale show in Leeuwarden. Er waren 9 Shibas ingeschreven en keurmeester was Mevr. Nordin uit Zweden. Onze kale Woofie werd beste reu met het CAC + CACIB, onze Pride kreeg het reserve  CAC + CACIB.
27 maart Internationale show in Luxemburg.Onze Enzo behaalde de 2de plaats met uitmuntend in de kampioensklas, onze Pride werd 1ste in de kampioensklas en is hiermee Luxemburgs kampioen geworden.
19 maart  Nationale show in Wieze-Aalst ( Belgie). 6 Shibas waren ingeschreven en keurmeester was Dhr. de Wilde uit Belgie. Onze Woofie werd beste reu met CAC + BOB, onze Pride werd beste teef met het CAC.
12 maart Internationale show in Offenburg ( Duitsland). Keurmeester was Mevr. Petra Caspellherr uit Duitsland. Onze Woofie werd beste reu met CAC + CACIB en tevens BOB. Onze Pride werd beste teef met het CAC + CACIB. Met deze show heeft Pride haar Internationaal kampioenschap behaald...:-))
19 feb. Internationale show in Hoogstraten ( Belgie). Dhr. Doedijns (NL) keurde de Shibas, onze Woofie werd beste reu met CAC + CACIB en BOB, onze Pride werd 2de met uitmuntend in de kampioensklas. In de groepskeuring werd Woofie 5de.
12 feb. Internationale show in Fribourg ( Zwitserland). Er waren maar 4 Shiba teven ingeschreven en onze Xena werd beste teef met het CAC + CACIB en tevens BOB.
29 jan.  Internationale show in Eindhoven. Keurmeester was Mevr. Sunde uit Noorwegen, onze Woofie kreeg het reserve CAC.
22 jan.  Internationale show in Moeskroen ( Belgie). Er waren 11 Shibas ingeschreven en keurmeester was Dhr. Violet uit Frankrijk. Ziggy  (Mara-shimas Taku Maru Ziggy) kreeg het reserve CAC + CACIB en onze Xena werd beste teef met het CAC + CACIB. Hiermee is Xena Belgisch kampioen geworden.